Flyttevask

Flyttevask Bergen

Flyttevask i Bergen

Vi er det flytte, renholds og søppelkastingsfirmaet i hele Norge som har best anbefalinger og referanser på MittAnbud.no som er Norges største anbudstjeneste!
Dette er kundens og bedriftenes aller største trygghet på at oppdraget vil bli utført på best mulig vis. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet. Vi er også en bedrift som er blant de få flytte og søppelkastingsfirmaene i Norge som er Miljøfyrtårnsertifisert, slik at kunden har en trygghet på at vår bedrift kun benytter seg av miljøvennlige rengjøringsprodukter under hele rengjøringsprosessen.
På denne måten så vet kunder at med å velge oss som sin rengjøringsleverandør på daglig renhold, fast renhold, utvask, nedvask eller kontorrenhold så vil kunden også gjøre en liten innsats med å bevare miljøet.

Vår flyttevask er med henhold til Eiendomsmeglerforbundets standard slik at kunden til enhver tid er trygg på at flyttevasken blir utført ihht norsk lovverk. Våre dyktige renholdere har lang erfaring med flyttevask og vi benytter oss kun av miljøvennlige renholdsprodukter, så både kvalitet og miljø er i fokus under oppdragsprosessen.

GODKJENT RENHOLDSBEDRIFT FORNØYDGARANTI MILJØVENNLIGE PRODUKTER

Vi har dyktige og erfarne rengjøringsfolk som kan utføre flyttevasken. Vi holder et høyt servicenivå og anbefales videre av flyttevask i Bergen. Selskapet har forpliktet seg til kun å benytte miljøvennlige produkter. Svanemerkede rengjøringsprodukter eller Tana professionals – green care serie har et økologisk produktprogram som er skånsom mot mennesker og natur.
Du kan bestille flyttevask, daglig renhold og utvask i Bergen hos oss.
– Flyttevask garanti
– Godkjent renholds og utvask bedrift
– Over 10 års erfaring i flyttevask i  Bergen.
– Miljøvennlige rengjøringsprodukter og utvask

Vi vasker for deg og gjør huset klar til overtakelse i Bergen. Prisen på utvasken beregnes utifra areal på boligen. Flyttevask i Bergen tilbys til fastpris basert på boligens bruttoareal. Vennligst oppgi areal ved henvendelser ved flyttevask. Eller bruk skjema for prisberegning.
Vi har fornøydsgaranti på utført vask. Er ikke kunden fornøyd, så fikser vi vasken.

Standard flyttevask innebærer følgende:
– vegger (tørrmopp)
– tak (tørrmopp)
– gulv
– dører og lister (taklister/gulvlister)
– kjøkkenskap (innvendig/ utvendig)
– kjøkkenvifte (ikke kullfilteret)
– bad & WC

  Prisforespørsel Flyttevask Bergen


  Flytting PrivatFlytting BedriftPiano FlyttingPakkingRenholdFlyttevaskNedvaskSøppelkastingDødsbo

  Flyttevask i Bergen ?

  Trenger du å flyttevask i dag?
  Vi stiller opp! Ring oss på tlf 400 65 757 eller send oss en henvendelse pr epost så tar vi kontakt omgående.

  Feature Box Image
  GODKJENT RENHOLDSBEDRIFT
  Feature Box Image
  FORNØYDGARANTI
  Feature Box Image
  MILJØVENNLIGE PRODUKTER