Renhold

Renhold Bergen

Renholdsbyrå Bergen

Innen renholdstjenester tilbyr vi daglig renhold og fast rengjøring i ditt hus, utvask ved flytting, nedvask i et hus kunden fortsatt skal bo i og kontorrenhold til næringslivet .
Vi er det flytte, renholds og søppelkastingsfirmaet i hele Norge som har best anbefalinger og referanser på MittAnbud.no som er Norges største anbudstjeneste! Dette er kundens og bedriftenes aller største trygghet på at oppdraget vil bli utført på best mulig vis.

Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet. Vi er også en bedrift som er blant de få flytte og søppelkastingsfirmaene i Norge som er Miljøfyrtårnsertifisert, slik at kunden har en trygghet på at vår bedrift kun benytter seg av miljøvennlige rengjøringsprodukter under hele rengjøringsprosessen. På denne måten så vet kunder at med å velge oss som sin rengjøringsleverandør på daglig renhold, fast renhold, utvask, nedvask eller kontorrenhold så vil kunden også gjøre en liten innsats med å bevare miljøet.

Med en moderne bilpark og profesjonelle medarbeidere er vi i tillegg svært konkurransedyktige både på pris og kvalitet. Renholdstjenesten blir skreddersydd ditt behov. Om du velger å kombinere tjenesten med andre tjenester som vi tilbyr er helt opp til deg. Selskapet har forpliktet seg til kun å benytte miljøvennlige produkter. Vi bruker for det meste svanemerkede rengjøringsprodukter. Tana professionals – green care serie har et økologisk produktprogram som er skånsom mot mennesker og natur.
Du kan bestille flyttevask, daglig renhold og nedvask hos oss.

  Prisforespørsel Renhold


  Flytting PrivatFlytting BedriftPiano FlyttingPakkingRenholdFlyttevaskNedvaskSøppelkastingDødsbo

  Daglig renhold Bergen

  Trenger du renholdsbyrå i Bergen i dag?
  Vi stiller opp! Ring oss på tlf 400 65 757 eller send oss en henvendelse pr epost så tar vi kontakt omgående.

  Feature Box Image
  GODKJENT RENHOLDSBEDRIFT
  Feature Box Image
  FORNØYDGARANTI
  Feature Box Image
  MILJØVENNLIGE PRODUKTER