Nedvask

Nedvask Bergen

Nedvask Bergen

Vi er det flytte, renholds og søppelkastingsfirmaet i hele Norge som har best anbefalinger og referanser på MittAnbud.no som er Norges største anbudstjeneste!
Dette er kundens og bedriftenes aller største trygghet på at oppdraget vil bli utført på best mulig vis. Vi er en offentlig godkjent renholdsbedrift av Arbeidstilsynet. Vi er også en bedrift som er blant de få flytte og søppelkastingsfirmaene i Norge som er Miljøfyrtårnsertifisert, slik at kunden har en trygghet på at vår bedrift kun benytter seg av miljøvennlige rengjøringsprodukter under hele rengjøringsprosessen.
På denne måten så vet kunder at med å velge oss som sin rengjøringsleverandør på daglig renhold, fast renhold, utvask, nedvask eller kontorrenhold så vil kunden også gjøre en liten innsats med å bevare miljøet.

Når kunden skal fortsette å bo i eksisterende bopel, men fortsatt ønsker en grundig rengjøring så kalles det nedvask. I slike tilfeller må våre erfarne ansatte utføre vask mens det fortsatt er møbler og alt i hus. Våre dyktige renholdere har lang erfaring med nedvask og vi benytter oss kun av miljøvennlige renholdsprodukter, så både kvalitet og miljø er i fokus under oppdragsprosessen.

Innenfor rengjøringstjenester kan vi tilby privat rengjøring av hjemmet ditt. Privat renhold i Bergen er skreddersydd til dine behov. Enten du velger å kombinere tjenesten med andre tjenester som vi tilbyr, er helt opp til deg Selskapet har forpliktet seg til å kun bruke miljøvennlige produkter til privat renhold i Bergen. Svanemerkede rengjøringsprodukter eller Tana-fagfolk – green care-serien har et organiske produkter som er skånsom mot mennesker og natur. Du kan bestille flyttevask, nedvask og daglig renhold hos oss. Vi tilbyr vaskehjelp for enkeltpersoner og selskaper.
side-image4

  Prisforespørsel Renhold


  Flytting PrivatFlytting BedriftPiano FlyttingPakkingRenholdFlyttevaskNedvaskSøppelkastingDødsbo

  Nedvask i Bergen ?

  Trenger du å nedvask i dag?
  Vi stiller opp! Ring oss på tlf 400 65 757 eller send oss en henvendelse pr epost så tar vi kontakt omgående.

  Feature Box Image
  GODKJENT RENHOLDSBEDRIFT
  Feature Box Image
  FORNØYDGARANTI
  Feature Box Image
  MILJØVENNLIGE PRODUKTER